Welkom, mijn naam is Intan…

… en mijn roots liggen in Indonesië, waar wellness en spa een groot deel van onze traditie uitmaken. Voordat ik aan mijn reis als masseuse begon was ik een lerares, maar na de geboorte van mijn dochter verloor ik mijn innerlijke balans met als gevolg rugpijn, kortademigheid en depressie. Volgens dokters was ik fysiek echter helemaal in orde. Dus ging ik op zoek naar alternatieve hulp: massage, yoga en meditatie en in een mum van tijd was ik weer helemaal mezelf. Gefascineerd door mijn persoonlijke ervaring volgde ik cursussen, workshops en lezingen om erachter te komen hoe ik mezelf en anderen zou kunnen helpen. En wat bleek? Dat het eigenlijk heel eenvoudig is! Een goede balans in je leven gaat over het vinden van balans in je lichaam, geest en ziel. Een ontspannende massage zal je meer ruimte geven om te ademen zodat je beter kunt bewegen, beter kunt denken en je je beter voelt. En daar wil ik je graag mee helpen!

Want wat als het even niet meer gaat, zowel fysiek als mentaal? Wanneer je geluk hebt kom je een goede therapeut tegen waarmee het meteen klikt. Een goede massagetherapeut zal met je praten om de oorzaak van je probleem te vinden, je adviseren welke massage je nodig hebt en haar kennis delen zodat je zelf thuis aan de slag kunt als je geen tijd hebt om je te laten masseren.

Een goede therapeut gebruikt geen kracht maar de juiste techniek. Ze volgt het ritme van je lichaam om het te laten ontspannen. Ze is in staat om jouw pijnpunten te vinden zonder energie te dwingen maar het op een natuurlijke wijze te laten stromen.

Ik run geen luxueus wellness-centrum met sauna en zwembad maar een gastvrije praktijk als professionele masseuse. Wat ik je kan bieden is een warme en propere ruimte in een rustige sfeer en de beste zorgen.

Heb je stress en/of pijnlijke spieren of ben je zwanger en kan je een gespecialiseerde massage gebruiken? Maak gauw een afspraak en ga tevreden en ontspannen naar huis, boordevol positieve energie.

Contact me at: